Business Taxi

Business Taxi

EEN TELEFOONTJE VOLSTAAT OM ONS TE BEWEGEN

In Europa brengt men steeds meer tijd door in de auto, zou het daarom niet prettig zijn om deze tijd nuttig te besteden?

Met een privé chauffeur van BTI-Tax kan dat. Hij brengt u vlot en comfortabel naar uw bestemmingen. Terwijl u achterin alvast uw vergadering voorbereidt en enkele telefoongesprekken voert.

Zo is ons wagenpark afgestemd op accuraat, comfortabel en betrouwbaar vervoer. Onze wagens zijn stijlvol maar discreet, en voorzien van telefoon, leeslampjes, navigatie, internet, minibar en airconditioning. Uiteraard worden onze auto’s door ervaren, opgeleide directiechauffeurs bereden.

Gaat u zelf op reis of verwacht u gasten uit het buitenland? Dan kunt u zich laten brengen of halen door onze professionele chauffeurs. In plaats van dure parkeerkosten kunt u nu comfortabel voor de deur van de vertrekhal uitstappen, waarna de chauffeur u uiteraard helpt met uw bagage.

U heeft een belangrijke klant, een hoogwaardig bezoek en het ontbreekt u aan tijd om een desbetreffende persoon op een goede manier op bestemming te brengen. Wij verzekeren U een snel, verzorgd en discreet personenvervoer in binnenland en buitenland.

Neem voor meer info of een vrijblijvende offerte omtrent B2B personenvervoer contact met ons op.

Tel. 0031 (0)6 22 33 45 66

E-mail: info@btitax.nl

https://www.btitax.nl/


Airport Taxi

Airport taxi van BTI TAX

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis? wij zorgen voor het begin en het einde van uw trip.

De BTI TAX vliegveld taxi biedt de laagste prijs garantie en de hoogste kwaliteit. Ieder moment van de dag of nacht staan onze chauffeurs voor u klaar. Onze chauffeurs zijn representatief en altijd op tijd.

Ongeacht het aantal personen waar u mee reist, brengen wij u naar de luchthaven. Ook voor uw bagage is altijd ruimte plaats.

Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa.

Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur graag even met u meegaan tot aan de incheck balie. Ook indien u wat ouder bent en moeite hebt met de bagage zullen wij u graag van dienst zijn. Deze service is gratis, het enige wat u moet doen is het even vragen, wij zullen u graag helpen.

Tarieven van en naar alle luchthavens zijn berekend op basis van een vaste lage prijs. Ook is de prijs meteen zichtbaar. Zodat u altijd van de voren de prijs weet.

Boek nu voordelige je vliegveld taxi bij BTI TAX

Wilt u binnen 24 uur boeken of een extra adres toevoegen neem telefonisch contact op: 06 22 33 45 66.

https://www.btitax.nl/