Hoe herken je fake profielen?

Hoe herken je fake profielen?

Fake profielen vind je op heel veel datingsites. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je date op een datingsite met fictieve profielen. Of beter gezegd, niet date! Wanneer een datingsite gebruik maakt van fictieve profielen dan weet je namelijk zeker dat je niet kunt afspreken. Dit komt omdat de profielen verzonnen zijn. Ze zijn geplaatst door de datingsite zelf om jou te laten geloven dat je een date kunt krijgen. Dit is op geen enkele manier in de meeste gevallen. Ruim 99% van de datingsites werkt met fictieve profielen. Herken dit soort ‘foute datingsites’.

Controleer een datingsite op echtheid. Dit doe je bijvoorbeeld op Fake Dating. Dit is een site waar je de meeste reviews vindt. Ruim 500 datingsites zijn hier als ‘fake’ bevonden. Je kunt dan op geen enkele manier een date krijgen. Het heeft dan ook geen zin om je aan te melden op dit soort sites. Staat de datingsite die je zoekt er niet tussen? Controleer dan een paar willekeurige vrouwelijke profielen op echtheid door Google image search. Dit werkt erg gemakkelijk! Je zoekt gewoon een afbeelding op door het up te loaden of de url van het plaatje door te geven. Google gaat automatisch zoeken naar de foto op alle andere sites van het internet. Hierdoor weet je al snel of een profiel ‘echt’ is of ‘fake’.

Controleer altijd of een datingsite echt is of fake. Dit voorkomt dat je de dupe wordt van fake praktijken. Niemand zit daar op te wachten. Het kost je veel geld wanneer je het niet in de gaten hebt. Veel Nederlandse mannen zijn hierdoor al gedupeerd. Voorkom dat jij het volgende slachtoffer wordt. Je weet dus voortaan hoe je fake datingsites kunt herkennen. Het is slechts een kleine moeite om dit op te zoeken en kan je een hoop geld besparen. Daarbij ook een hoop ellende!