Uniserver Is Nu Ook SAP-Certified

Uniserver Is Nu Ook SAP-Certified

Voldoen aan vraag naar SAP-geschikte infrastructuur in het cloudhostingdomein

Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, heeft van SAP de certificering (SAP-certified in infrastructure operations services) ontvangen. De certificering onderstreept dat Uniserver in staat is om hoogwaardige infrastructuur operationele diensten voor SAP-klanten te leveren.

Voor veel organisaties is SAP een ‘core business’ en e-commerce applicatie. De groei van de vraag naar SAP geschikte infrastructuur in het cloudhostingdomein was voor Uniserver de aanleiding om zich te laten certificeren. Het is van groot belang dat klanten kunnen vertrouwen op een solide, door SAP goedgekeurde cloudinfrastructuur”, stelt Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. “Dit sluit goed aan op een veelheid aan formele partnerschappen, kwaliteit certificering en lidmaatschappen waar we trots en zuinig op zijn.”

Om het predicaat SAP-gecertificeerde aanbieder van infrastructuur operationele diensten te behalen, is een gedetailleerde audit ondergaan van zowel de processen als de datacenters. De focus van de audit lag op alle aspecten van de dienstverlening en klantondersteuning.
Micha Frese, Product Manager bij Uniserver: “Uniserver moest specifiek kennis en kunde aantonen op het vlak van incident management, change management, beveiligingsprotocollen, SLA’s, standaard werkwijze en documentatie, maar ook op het gebied van kennisniveaus van de medewerkers. Het uitgebreide datacenter onderzoek had betrekking op operations, beveiliging en continuïteit.”

 

Voor het ondersteunen en hosten van SAP-omgevingen werkt Uniserver nauw samen met system integrators en SAP-specialisten om gezamenlijk de eindklant te bedienen.

 

“Als partners hun SAP-toepassing bij Uniserver onderbrengen, willen ze zeker weten dat er een SAP-kwaliteitsstempel van toepassing is met de hoogste garanties voor hun omgeving”, aldus Frese. “Dat kunnen we nu volledig bieden: Uniserver is die door SAP-gecertificeerde provider van infrastructure operations services.”

Over Uniserver

Met het hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland levert Uniserver sinds 2000 cloudhostingdiensten in Nederland en is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur. De missie van Uniserver is: IT simpel maken.

De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. De bedrijfscultuur maakt Uniserver anders, eigenzinnig, ambitieus en nuchter. Dat betekent dat het samen met de partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year. In 2016 werd Uniserver benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner en in 2017 als HPE Cloud Distributor of the Year. Meer informatie: www.uniserver.nl.