Waarom zonnepanelen schoonmaken

Vervuiling van zonnepanelen kan verschillende oorzaken hebben. Bladeren, stof, zand en ander vuil zorgen voor minder licht op de panelen komt waardoor er minder stroom wordt geproduceerd. Dus minder rendement opleverd. Er bestaan verschillende mogelijkheden om zonnepanelen te reinigen. In het meest optimale geval en wanneer de zonnepanelen goed bereikbaar zijn is het, het interessantst om gebruik te maken van een reinigingsmiddel in combinatie met een zachte spons. Let op, gebruik nooit agressieve producten. Maar durf je er zelf niet aan te beginnen laat het dan aan Clean sun panels over. De mannen van Clean Sun Panels weten wat ze doen.

Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden. Met speciale zachte borstels en osmosewater reinigen we uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie.De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnepanelen.

Wilt u ook uw zonnepanelen schoon hebben en weer een optimaal rendement behalen bel dan voor een afspraak 06-48041380 of mail naar
info@cleansunpanels.eu

Wat kost zonnepanelen reinigen?

Dat hangt van heel veel factoren af. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvende offerte aan bij Clean Sun Panels