Stichting DaDa zorgt voor een goede kinderzorg

Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Toen wij ruim 15 jaar geleden begonnen met Stichting DaDa hadden wij niet kunnen vermoeden dat het zo ‘uit de hand’ zou lopen. De lijst van de projecten die wij inmiddels hebben kunnen realiseren is aanzienlijk. Daar zijn wij ook trots op. De steun van bedrijven en personen is daarbij natuurlijk onmisbaar. Wij kunnen al die mensen dan ook niet genoeg bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Wij blijven door gaan. Regelmatig benadert USP Marketing namens Stichting DaDa de zorginstellingen in Nederland met het verzoek om toch vooral projecten in te blijven dienen bij Stichting DaDa. Sleutelwoorden voor deze projecten zijn: kindvriendelijkheid, (visuele) communicatie en ouder-kindrelatie.

Stichting DaDa blijft keihard werken aan die ene droom:

Zorg voor een goede Kinderzorg in heel Nederland.
DaDa zet zich in voor het verbeteren en kindvriendelijk maken van de zorg aan kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen.

Dikke Knuffel programma:
Deelt DaDa Knuffels uit in de ziekenhuizen. Met deze knuffel krijgt een kind in een ziekenhuis direct een positieve ervaring en wordt angst verminderd.

Aandacht:
Vraagt door het organiseren van evenementen met aandacht voor een serieuze zaak, maar waarbij een glimlach en het bieden van kwaliteit voorop staan.

Projecten:
Richt zich op projecten in medische instellingen en ziekenhuizen die niet vanuit de normale zorgbudgetten gefinancierd kunnen worden.