Cleansunpanels

Clean Sun Panels is het juiste adres voor het schoonmaken van de zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. Om het beste rendement uit uw zonnepanelen te halen dient u deze goed schoon te houden.

Door weersinvloeden, stof, vogelpoep en andere factoren worden uw zonnepanelen vuil, waardoor ze minder rendement geven.

Onderzoek heeft uitgewezen dat vieze zonnepanelen het rendement kan laten teruglopen tot wel 25%.

Dus wacht niet langer en maak meteen een afspraak met Clean Sun Panels.

Waarom zonnepanelen reinigen?
Zonnepanelen werken door licht in de zonnecellen te laten. Hoe meer licht een paneel raakt, des te meer vermogen het genereert. Vanwege de opwaartse hoek van zonnepanelen zijn ze meer vatbaar voor vogeluitwerpselen en een opeenhoping van algemeen stof en vuil dat niet wegspoelt met alleen maar regen. Dit vermindert de hoeveelheid licht die op het paneel valt en vermindert de uitvoer. Omdat de geprojecteerde energiecijfers zoals opgeëist door zonnepaneelfabrikanten en installateurs gebaseerd zijn op de optimale prestaties van schone zonnepanelen, kan deze opeenhoping van vuil het vermogen van het paneel om aan die projecties te voldoen negatief beïnvloeden. Het is dus belangrijk om zonnepanelen schoon te maken om uw investering te beschermen en in stand te houden. Regelmatige reiniging van het zonnepaneel helpt u ook om het feed-in-tarief van de overheid optimaal te benutten.
https://www.cleansunpanels.eu/

Voordelig reinigen van uw zonnepanelen

U zoekt een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf om uw zonnepanelen het hele jaar door optimaal te laten werken. Dan bent u bij Clean Sun Panels aan goeie adres. Zo werken wij voor particulieren en bedrijven in heel Limburg. Tevens is het voor onze gespecialiseerde medewerkers ook geen enkel probleem om op grote hoogte te werken. Doordat wij werken met zachte borstels en osmose (gefilterd) water kan er geen kalk of iets anders dan alleen schoon water achterblijven op de zonnepanelen. Zodat je beste rendement krijgt uit je zonnepanelen.