Internationale modebloggers

Modebloggers zijn eigenlijk overal te vinden. Maar eigenlijk zijn alle Nederlandse bloggers bijna altijd alleen in Nederland te vinden. Af en toe gaan ze op vakantie en dan zie je Nederlandse bloggers ook in het buitenland. Er zijn echter vrij weinig Nederlandse modebloggers die in het buitenland wonen en over hun ervaringen of werk bloggen.

De Nederlandse modeblogger Schokokamel is echter een uitzondering. Schokokamel heeft al jaren een modeblog en woont momenteel in modestad Munchen, nadat ze eerder in Denemarken en New York heeft gewoont. Schokokamel is een blogger met zowel Duitse als Nederlandse nationaliteit en internationale opleiding. Ze blog daarom in het Duits, Nederlands en Engels. Haar achtergrond komt voort uit mode, dat ze onder andere in Denemarken heeft gestudeerd. Tijdens haar studie heeft ze dan ook voor diverse modebedrijven gewerkt, een goede basis als je een modeblog begint. Wekelijks gaat Schokokamel shoppen. Na het shoppen combineert ze ook nieuwe kleding met oude kleding om zo de mooiste en meest modieuze outfits te creeren

Met haar ervaring en internationale karakter weet ze een breed publiek te bereiken. Niet alleen via haar blog, maar uiteraard ook via Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Vooral instagram is een goed kanaal om met haar volgers te communiceren over mode en trends. Iedere week zijn er nieuwe posts te vinden over haar ervaringen in het buitenland en de mode fotoshoots die ze doet. Door haar blog te volgen mis je geen enkele mode trend meer.

Hoewel Duitsland zelf minder modieus is dan andere landen en vaak een of meerdere jaren achter loopt, is Munchen een uitzondering. Munchen is namelijk een zeer modieuze stad waar uiterlijk en kleding zeer belangrijk is. Het internationale karakter van de stad, gecombineerd met de rijke historie maken van Munchen dan ook een fantastische stad om te wonen. Dankzij die rijke historie, de vele oude gebouwen en de open pleinen zorgen er ook voor dat Schokokamel fotoshoots houdt die je bij andere bloggers niet ziet.

Omdat Munchen in Europa redelijk centraal ligt, reist Schokokamel ook veel naar omringende landen. In de andere landen en steden doet ze veel inspiratie op en organiseert ze ook mode fotoshoots om haar volgers te laten inspireren. Met haar outfits laat ze ook zien dat je niet altijd de duurste mode hoeft te kopen om er goed uit te zien. Met de juiste accessoires van vooraanstaande merken kun je een goedkope outfit er nog steeds duur en hoogwaardig uit laten zien.

Volg schokokamel in haar mode avonturen en laat je inspireren.